GxP-Kurser inom
GCP (Good Clinical Practice) och
GDP (Good Distribution Practice)

Nu utökar Bonnier Academy sitt utbud av digitala utbildningar med praktiska och effektiva online-kurser om GCP (Good Clinical Practice) och GDP (Good Distribution Practice)

Båda kurserna är helt digitala vilket möjliggör att de kan göras när de passar som bäst och har ett snabbt och flexibelt upplägg. Innehållet presenteras med interaktiva delar och förstärks med film, praktikfall, quiz och kunskapstester. Efter genomgången utbildning med godkänt resultat erhålls ett kursintyg.

Utbildningarna kan köpas som enstaka licenser eller som en företagslicens och då även anpassas med egen intern information såsom interna riktlinjer, SOP:ar, checklistor och annat.

Kurserna är framtagna med ledande experter på respektive område och lanseras den 14 april 2021.

Vill du veta mer? Vänligen kontakta Vera Rönngard, | tel: 070-161 58 49

Kurser

GCP

Utbildningen inom GCP (Good Clinical Practice) ger en bra grund om det regelverk som styr de kliniska prövningarna, varför de finns och hur man följer dem.

GDP

GDP, Good Distribution Practice, ger en bra inblick i de regulatoriska kraven vid hantering och distribution av läkemedel och andra aktiva farmaceutiska substanser (API) och vad som händer när kraven inte följs. Denna introduktionsutbildning ger svar på dessa centrala frågor.