"Vi identifierade tidigt ett behov av utbildning i samband med uppgraderingen till Office 2013 samt Office 365. Trots användarinstruktioner var det vanligt att samma frågor återkom till supportavdelningen. En del frågor kunde vi dessutom inte svara på. Vi ville ta hjälp av riktiga experter för att lösa mer komplexa ärenden och för att vara mer effektiva. Det är ett sätt för oss att använda våra interna resurser bättre.

Då vi har en flexibel arbetsplats och fler kontor i landet än det som finns i Stockholm insåg vi snabbt att e-learning var det enda möjliga sättet att utbilda personalen på. Vi har dessutom många i vår organisation som reser mycket i tjänsten. Det här gör att vi har fler medarbetare som har svårt att vara på en plats vid en specifik tid.

Det är svårt att samla alla som behöver utbildning till endast några enstaka tillfällen. E- learning passar oss utmärkt eftersom man kan göra kurserna var man än befinner sig och när man har tid. Bonnier Academy hade ett attraktivt erbjudande med ett stort urval av utbildningar och också av den senaste Office-versionen. De erbjuder även sina kurser på andra språk än svenska det är viktigt för oss att kunna få kurserna på engelska. Därför var det ett enkelt val att välja Bonnier Academy som leverantör."

Sophia Lunneborg
IT Project Leader
Läkare Utan Gränser/Médecins Sans Frontières

 

Fler nöjda kunder: