Välkommen till kurserna i Microsoft Office 2016. Varje kurs består av korta filmer så att du snabbt, enkelt och smidigt ska lära dig de olika funktionerna i Office-programmen.

Kurserna fokuserar dels på att ge dig en förståelse för hur Officepaketet är strukturerat, dels på de nya funktioner som du får tillgång till. 

Se även våra kurser för Office 365, speciellt framtagna för dig som vill arbeta med Office i molnet.

Läs mer om kurserna i Microsoft Office 2016 nedan.

 

Office 2016 Introduktion

Den här kursen går igenom de viktigaste förändringarna i Word, Excel, Powerpoint och Outlook. Du får en bra inblick i hur Office 2016 kan hjälpa dig att bli ännu bättre i ditt dagliga arbete.

Excel 2016 Grund

Den här kursen beskriver de nya funktioner som du får tillgång till när du uppgraderar till Excel 2016.

Excel 2016 Avancerad

Kursen passar dig som redan är bekant med grunderna i Excel och som vill bygga på och fördjupa dina kunskaper för att arbeta ännu effektivare.

Excel 2016 Expert

Kursen är avsedd för erfarna användare i Excel 2016 som vill bygga på och fördjupa sina kunskaper för att gå vidare till nästa nivå.

Word 2016 Grund

Kursen passar dig som behöver grundläggande kunskaper om hur du bäst arbetar med Word i vardagen.

Word 2016 Avancerad

Kursen ger en djupare förståelse för hur Word fungerar och hur du ska använda de mer avancerade funktionerna och verktygen.

Outlook 2016 Grund

Den här kursen beskriver de funktioner i Outlook som hjälper dig att få saker ur händerna snabbare och effektivare.

Outlook 2016 Avancerad

Kursen ger dig en djupare förståelse för hur Outlook fungerar och hur du använder de avancerade funktionerna och verktygen ännu bättre.

PowerPoint 2016 Grund

I denna kurs stiftar du bekantskap med PowerPoint 2016. Kursen är perfekt för dig som är ny på PowerPoint, bara använder programmet ibland, eller behöver en snabb genomgång av den nya designen.

PowerPoint 2016 Avancerad

Kursen ger en djupare förståelse för hur PowerPoint fungerar och hur du använder de avancerade funktionerna och verktygen ännu effektivare.

Skype för företag

Kursen passar dig som inte har använt Skype för företag tidigare och behöver en introduktion, men också för dig som går över från Lync till Skype för företag.

OneNote 2016

Kursen vänder sig till dig som är ny användare i OneNote, eller som vill få ut mer av de kraftfulla, digitala anteckningsblocken.

Office 365

Denna kurs ger dig en introduktion till Office 365. Kursen ger dig ökad förståelse för hur nya Office 365 fungerar och hur du bäst arbetar med det.