Kurserna i Microsoft Office 2013 har en inlärningsmetod som garanterar att du kommer att kunna arbeta mer effektivt i Office. 

Kurserna fokuserar dels på att ge dig en förståelse för hur det nya Officepaketet är strukturerat, dels på de nya funktioner som du får tillgång till. 

Kursinnehållet är framför allt framtaget för användare som har uppgraderat från Microsoft Office 2003 och 2007 till 2013.

Läs mer om kurserna i Microsoft Office 2013 nedan.

Dator visar Skypekurs

Skype för företag

Välkommen till utbildningen i Skype för företag. Denna kurs är avsedd för dig som inte har använt Skype för företag tidigare och behöver en introduktion, men också för dig som går över från Lync till Skype för företag.

Sharepoint 2013 i Office 365

Välkommen till din fortsättningskurs i Sharepoint på Office 365. Kursen syftar mot att ge en djupare förståelse för hur Sharepoint på Office 365 fungerar, och hur de mer avancerade funktioner och verktyg kan göra dig en van användare av Team webbplatser, underwebbplatser anteckningsböcker, Mini Brevlådor och dokumentbibliotek, till exempel.

Project 2013

Välkommen till kursen i Microsoft Project 2013! Denn kurs ger dig en introduktion till det nya och uppdaterade Microsoft Project. Om du inte har använt Project tidigare är det här kursen för dig! Kursen kommer att introducera dig till de grundläggande funktionerna så att du kan skapa ett projekt, planera uppgifter och hantera projektresurser.

Office 365 Avancerad

Välkommen till Office 365 Avancerad. Kursen riktar sig primärt till administratörer och erfarna användare. Följande moduler kommer bland annat att visa hur du sätter upp webbsidor, redigerar webbsideinnehåll så de motsvarar dina behov och hur du arbetar med uppgifter, kalender och listor.

Office 365 Grund

Välkommen till denna kurs som ger dig en introduktion till Office 365. Kursen är framförallt inriktad på att ge dig ökad förståelse för hur nya Office 365 fungerar samt hur du bäst arbetar med det.

OneNote 2013

Välkommen till din kurs i OneNote 2013. Kursen vänder sig till dig som är ny användare i OneNote eller dig som vill få ut mer av de kraftfulla, digitala anteckningsblocken.

Word 2013 Avancerad

Välkommen till avancerad kurs i Word. Kursen syftar till att ge en djupare förståelse för hur Word fungerar och hur de mer avancerade funktionerna och verktygen kan göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i Word.

Word 2013 Grund

Välkommen till kursen Word Grund! Kursen fokuserar på att ge ökad förståelse för hur det nya Word är uppbyggt och vilka funktionaliteter och arbetsmässiga fördelar du får tillgång till när du uppgraderar till Word 2013.

Powerpoint 2013 Avancerad

Välkommen till vår kurs avancerad PowerPoint. Kursen ger dig en djupare förståelse för hur PowerPoint fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i PowerPoint.

Powerpoint 2013 Grund

I denna kurs får du stifta bekantskap med nydesignade PowerPoint 2013. Den är perfekt för dig som är ny på PowerPoint, bara använder programmet ibland eller behöver en snabb genomgång av den nya designen i PowerPoint 2013.

Outlook 2013 Avancerad

Välkommen till vår kurs avancerad Outlook. Denna kurs ger dig en djupare förståelse för hur Outlook fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i Outlook.

Outlook 2013 Grund

Välkommen till fräscha och avskalade Outlook 2013 som hjälper dig att få saker ur händerna snabbare och effektivare. Programmet är också utformat för att fungera i såväl pek- som musläge.

Excel 2013 Expert

Excel Expert är som är avsedd för erfarna användare som är bekanta med grunderna i Excel och som vill ta sina kunskaper till nästa nivå.

Excel 2013 Avancerad

Följande kurs kommer att ge dig en djupare förståelse för hur Excel fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i Excel.

Excel 2013 Grund

Kursen fokuserar på att ge ökad förståelse för hur Excel är uppbyggt och vilka funktionaliteter och arbetsmässiga fördelar du får tillgång till när du uppgraderar till Excel 2013.

Office 2013 Nyheter

Välkommen till nyheterna i Microsoft Office 2013 och ett helt nytt utbildningskoncept som säkerställer att du arbetar så effektivt som möjligt i Officepaketet.

Introduktion av Office

Varje ny version av Microsoft Office medför förändring. I den här modulen kommer vi att ta dig igenom de viktigaste förändringarna och nya funktionerna i Microsoft Office 2013.