Välkommen till kurserna i Microsoft Office 2013. Med detta utbildningskoncept lär du dig att arbeta mer effektivt i Office. Kurserna fokuserar dels på att ge dig en förståelse för hur Officepaketet är strukturerat, dels på nya funktioner. 

Kursinnehållet är framför allt framtaget för användare som har uppgraderat till Microsoft Office 2013 från Microsoft Office 2003 och 2007.

Läs mer om kurserna i Microsoft Office 2013 nedan.

Dator visar Skypekurs

Office 2013 Nyheter

Den här kursen går igenom de viktigaste förändringarna i Word, Excel, Powerpoint och Outlook 2013 och ger dig en bra inblick i hur Office 2013 kan hjälpa dig att bli ännu bättre i ditt dagliga arbete.

Skype för företag

Denna kurs passar dig som inte har använt Skype för företag tidigare och behöver en introduktion, men också för dig som går över från Lync till Skype för företag.

Excel 2013 Grund

Kursen fokuserar på att ge ökad förståelse för hur Excel är uppbyggt och vilka funktionaliteter och arbetsmässiga fördelar du får tillgång till när du uppgraderar till Excel 2013.

Excel 2013 Avancerad

Denna kurs ger dig en djupare förståelse för hur Excel fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i Excel.

Excel 2013 Expert

Excel Expert är avsedd för erfarna användare som är bekanta med grunderna i Excel och som vill ta sina kunskaper till nästa nivå.

Word 2013 Grund

Grundkursen fokuserar på hur det nya Word är uppbyggt och vilka funktionaliteter och arbetsmässiga fördelar du får tillgång till när du uppgraderar till Word 2013.

Word 2013 Avancerad

Kursen ger en djupare förståelse för hur Word fungerar och hur du kan bli en ännu bättre och effektivare användare i Word med de mer avancerade funktionerna och verktygen.

Outlook 2013 Grund

Grundkursen fokuserar på hur fräscha och avskalade Outlook 2013 är uppbyggt och vilka funktionaliteter som finns och hjälper dig att få saker ur händerna snabbare och effektivare.

Outlook 2013 Avancerad

Denna kurs ger dig en djupare förståelse för hur Outlook fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i Outlook.

Powerpoint 2013 Grund

I denna kurs stiftar du bekantskap med PowerPoint 2013. Kursen är perfekt för dig som är ny på PowerPoint, bara använder programmet ibland eller behöver en snabb genomgång av den nya designen i PowerPoint 2013.

Powerpoint 2013 Avancerad

Kursen ger dig en djupare förståelse för hur PowerPoint fungerar och hur de avancerade funktionerna och verktygen kan bidra till att göra dig till en ännu bättre och effektivare användare i PowerPoint.

Project 2013

Om du inte har använt Project tidigare är det här kursen för dig! Kursen är en introduktion till nya och uppdaterade Microsoft Project 2013. Här presenteras funktionerna för att skapa ett projekt, planera uppgifter och hantera projektresurser.

OneNote 2013

Denna kurs vänder sig till dig som är ny användare i OneNote eller som vill få ut mer av de kraftfulla, digitala anteckningsblocken.

Sharepoint 2013 i Office 365

Välkommen till din fortsättningskurs i Sharepoint på Office 365. Kursen syftar mot att ge en djupare förståelse för hur Sharepoint på Office 365 fungerar, och hur de mer avancerade funktioner och verktyg kan göra dig en van användare av Team webbplatser, underwebbplatser anteckningsböcker, Mini Brevlådor och dokumentbibliotek, till exempel.

Office 365 Avancerad

Välkommen till Office 365 Avancerad. Kursen riktar sig primärt till administratörer och erfarna användare. Följande moduler kommer bland annat att visa hur du sätter upp webbsidor, redigerar webbsideinnehåll så de motsvarar dina behov och hur du arbetar med uppgifter, kalender och listor.

Office 365 Grund

Välkommen till denna kurs som ger dig en introduktion till Office 365. Kursen är framförallt inriktad på att ge dig ökad förståelse för hur nya Office 365 fungerar samt hur du bäst arbetar med det.

Introduktion av Office

Varje ny version av Microsoft Office medför förändring. I den här modulen kommer vi att ta dig igenom de viktigaste förändringarna och nya funktionerna i Microsoft Office 2013.