Introduktion av Office

Varje ny version av Microsoft Office medför förändring. I den här modulen kommer vi att ta dig igenom de viktigaste förändringarna och nya funktionerna i Microsoft Office 2013.

Office 2013 Nyheter

Välkommen till nyheterna i Microsoft Office 2013 och ett helt nytt utbildningskoncept som säkerställer att du arbetar så effektivt som möjligt i Officepaketet.

Lync 2013

Välkommen till din kurs i Microsoft Lync 2013. 
Lync är en enhetlig kommunikationsplattform för företaget vilket gör att du kan använda snabbmeddelanden för att kommunicera med dina kollegor och på så sätt hjälpa dig att samarbeta, genomföra onlinemöten och mer.

OneNote 2013

Välkommen till din kurs i OneNote 2013. Kursen vänder sig till dem som är nya till OneNote eller de som vill få ut mer av denna kraftfulla, digitala anteckningsblocken.

Project 2013

Välkommen till kursen i Microsoft Project 2013! Denn kurs ger dig en introduktion till det nya och uppdaterade Microsoft Project. Om du inte har använt Project tidigare är det här kursen för dig! Kursen kommer att introducera dig till de grundläggande funktionerna så att du kan skapa ett projekt, planera uppgifter och hantera projektresurser.

Sharepoint 2013 i Office 365

Välkommen till din fortsättningskurs i Sharepoint på Office 365. Kursen syftar mot att ge en djupare förståelse för hur Sharepoint på Office 365 fungerar, och hur de mer avancerade funktioner och verktyg kan göra dig en van användare av Team webbplatser, underwebbplatser anteckningsböcker, Mini Brevlådor och dokumentbibliotek, till exempel.

Skype för företag

Välkommen till utbildningen i Skype för företag. Denna kurs är avsedd för den som inte har använt Skype för företag tidigare och behöver en introduktion, men också för den som går över från Lync till Skype för företag.